Καθαριστικό φρένων Feral 400ML

€ 5.8
Ad details
Reference Number
1044304
Ad type
For Sale
Condition
New
Code
0001305
Availability
Άμεσα διαθέσιμο
Posted
Dec 02, 2023
Online Shopping
Description
Καθαριστικό φρένων Feral 400MLΤο καθαριστικό φρένων FERAL είναι ιδανικό για τον καθαρισμό όλων των συστημάτων φρένων σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, φορτηγά, μηχανήματα και κινητήρες. Στεγνώνει γρήγορα και προσφέρει υψηλή καθαριστική δράση, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι συμβατό με πολλά υλικά, όπως βερνίκια, λάστιχα, φλάντζες και άλλα συνθετικά υλικά.Ιδιότητες : Καθαρίζει τα δισκόφρενα και τα ταμπούρα των φρένων, τα μέρη του συμπλέκτη, το περίβλημα του κινητήρα. Καθώς και στεγανοποιημένες επιφάνειες από κατάλοιπα λαδιών, λίπη και άλλων ρύπων.Οδηγίες χρήσης:Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Ψεκάστε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, αφήστε το προϊόν να δράσει 1-2 λεπτά και σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Σε περίπτωση που η βρωμιά είναι έντονη, επαναλάβετε την διαδικασία.Σημείωση: Μην ψεκάσετε σε ζεστές / πυρωμένες επιφάνειες. Πριν τη χρήση σε πλαστικά και ελαστικά μέρη, δοκιμάστε το καθαριστικό σε επιφάνεια που δεν είναι ορατή.
Greek ProductΛεπτομέρειες Προϊόντος Περιεχόμενο: 400ML Μοντέλο Μάρκα: Universal Μοντέλο: Universal Χρονολογία: Universal
Contact info
Name
Carauto
Telephone
6943260668
Country
Greece
State
East Macedonia and Thrace
Region
Καβάλα
ZIP code
65403
Expand Map
  • Report Listing Cancel Report
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • 63 Views
Loading...
Add Comment
There are no bids.
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Leave Review

Listings to be compared

    No listings added to the comparison table.