HYUNDAI I30 2012-2017 ΠΑΤAKIA ΜΑΡΚE ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΦΑΚΙΑ (ΜΑΥΡΟ) PERFLEX -4 ΤΕΜ.

€ 47.5
Στοιχεια αγγελιας
Νούμερο αγγελίας
1683305
Τύπος αγγελίας
Πωλείται
Κατάσταση
Καινούργιο
Κατασκευαστής
Perflex
Κωδικός προϊόντος
PRF.HY.17273-RXB
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο
Τελευταία αλλαγή
04.07.2024
Σε ποιο οχημα ταιριαζει το προιον;
Μάρκα αυτοκινήτου
Hyundai
Μοντέλο
i30
Περιγραφη
HYUNDAI I30 2012-2017 ΠΑΤAKIA ΜΑΡΚE ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΚΑΦΑΚΙΑ (ΜΑΥΡΟ) PERFLEX -4 ΤΕΜ.

Πατάκια αυτοκινήτου από την εταιρία PERFLEX, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν ακριβώς στις διαστάσεις του εκάστοτε οχήματός (μαρκέ) και κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας λάστιχο σε μαύρο χρώμα, χαρίζοντας εξαιρετική αντοχή για χρήση μακράς διάρκειας. Έχουν αντιολισθητικό πάτο για καλύτερη σταθερότητα και πρόσφυση στο δάπεδο, ώστε να παραμένουν σταθερά χωρίς να μετακινούνται από τη θέση τους κατά την είσοδο/έξοδο των επιβατών. Oι ελαφρώς ανασηκωμένες άκρες τους διατηρούν το εσωτερικό της καμπίνας καθαρό, συγκρατούν όλη τη βρωμιά, σκόνη, λάσπες, υγρασία, κτλ. και κάνουν την αφαίρεση των ρύπων πολύ πιο εύκολη κατά το καθάρισμα. Είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές, ανθεκτικά στο χρόνο και παρέχουν υψηλή προστασία. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.

- Χρώμα: Μαύρο.

- Υλικό: Λάστιχο.

- Αδιάβροχα με αντιολισθητικό πάτο.

*ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η φωτογραφία είναι ενδεικτική, καθώς το σχέδιο/μοτίβο (pattern) σε κάθε πατάκι μπορεί να διαφέρει ανάλογα τις μετρήσεις του εκάστοτε οχήματος. Eπίσης, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στα χρώματα της προεπισκόπησης του προϊόντος, η οποία οφείλεται αποκλειστικά στη διαφοροποίηση της κάθε οθόνης υπολογιστή, laptop, smartphone, tablet ή και άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Συσκευασία 4 τεμαχίων.
  • Αναφορά αγγελίας Ακύρωση αναφοράς
    • Βαθμολογία: 0
    • Αξιολογήσεις: 0
  • 13 Εμφανίσεις αγγελίας
Loading...
Προσθήκη σχόλιου
There are no bids.
Επιλέξτε κατηγορία
Loading...
Εισαι σίγουρος οτι θες να ακυρώσεις την αναφορά;
Ο λογαριασμός με τη διεύθυνση email υπάρχει ήδη στον ιστότοπο. Για συγχρονισμό με την προσθήκη σύνδεσης κοινωνικού δικτύου, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό σας στον ιστότοπο.
Προσθήκη Αξιολόγησης

Σύγκριση αγγελιών

    Δεν υπάρχουν αγγελίες στον πίνακα σύγκρισης.